Megasat Seaman 45 GPS / Auto skew
 • Hoogwaardige schotel antenne met automatische positionering, GPS, Auto skew en satelliet volg systeem.
    De Seaman 45 is een allround automatische schotel die voorbereid is op elke gebeurtenis. De Seaman60 kan zowel in de beroepsvaart als in de plezier vaart worden ingezet. De 45cm schotel met GPS en Auto Skew functie maakt uitstekende ontvangst prestaties mogelijk.
  Vol automatische schotel Met een vol automatische schotel bent u van alle gemakken voorzien. Met één druk op de knop richt de schotel zichzelf uit op de door u geselecteerde satelliet.
  Tracking
  Tracking systeem Dankzij het geavanceerde tracking systeem kunt u tevens signaal ontvangen tijdens rit of vaart. De schotel blijft de door u geselecteerde satelliet volgen.
  Auto Skew De Skew op een schotel antenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan de ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen.
  GPS locatie bepaling Een schotel met GPS positie bepaling is snel in het uitrichten van de door u geselecteerde satelliet. Aan de hand van uw GPS coördinaten kunnen schotel instellingen zoals de azimuth waarde en vereiste elevatie hoek bepaald worden.

 • € 4,809,-
 • In Stock