Pro camping pakket (vol automatisch)
 • Astrasat heeft voor kampeerders een viertal sets samengesteld waarmee u op locatie kunt genieten van digitale televisie. Voor ieder wat wils. De vol automatische camping set is door Astrasat speciaal samengesteld voor de camping markt. Deze camping set is ideaal voor kampeerders met een caravan of camper en is volledig automatisch.
    Deze set bestaat uit de CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Xsarius i-GO HD1 CICD en de Megasat Campingman portable. Deze automatische schotel zoekt de satelliet binnen 60 seconden en is gemakkelijk te verplaatsen. Tevens behoort de vereiste Mediaguard module met hoofd canaldigitaal smartcard tot dit pakket.
  Pro camping pakket (vol automatisch)
  • Xsarius i-GO CICD edition • Mediaguard module
  • Hoofd CanalDigitaal smartcard • Megasat Camping portable
  • 20M Coax kabel
   
  Xsarius i-GO CICD edition Xsarius i-GO CICD edition De Xsarius i-GO HD1 beschikt over een 12 volts aansluiting waardoor deze digitale satelliet ontvanger ideaal is voor gebruik in uw caravan, camper of boot. De i-GO HD is ook voor thuis een uitstekende ontvanger met sublieme Full HD(1080p) beeldkwaliteit en uitgebreide mogelijkheden. De nieuwe Xsarius I-GO HD1 CICD editie is officieel gecertificeerd door CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Hierdoor is in combinatie met een originele Mediaguard module kijkplezier verzekerd. De benodigde mediaguard module is inbegrepen. Canaldigitaal & TV Vlaanderen gecertificeerd
  Mediaguard Mediaguard module + Extra CanalDigitaal smartcard De door Canaldigitaal, TV Vlaanderen en TéléSAT gecertificeerde Mediaguard Module leest uw smartcard probleemloos uit. U kunt de mediaguard module plaatsen in het CI slot van de Xsarius i-GO CICD. Alleen in combinatie met de mediaguard is correct ontvangst van het zender aanbod door CanalDigitaal gegarandeerd. De extra CanalDigitaal smartcard kan geactiveerd worden via het internet en dient in de Mediaguard module geplaatst te worden.
  Camping Portable Megasat Camping portable De Megasat Camping Portable is een gemakkelijk te plaatsen automatische satellietschotel. De schotel is gezien het gemak waarmee deze bedient kan worden de koning onder de camping schotels. U plaatst de vol automatische schotel in het gras, sluit de coax kabel aan op uw digitale ontvanger. Selecteert de satelliet en kunt digitale televisie gaan kijken in HD kwaliteit. De satellietschotel is binnen 60 seconden afgestemd op de gewenste satelliet. De schotel wordt geleverd in een stevige plastic behuizing. De schotel valt overal gemakkelijk te plaatsen en heeft ontvangst in heel Europa. Men kan zich niet meer gebruiksgemak wensen.

 • € 1.059,00
 • In Stock