Travelsat Campingset
 • Astrasat heeft voor kampeerders een viertal sets samengesteld waarmee u op locatie kunt genieten van digitale televisie. Voor ieder wat wils. De “Travelsat Campingset” set is ideaal voor iedereen die op de camping wil genieten van het zender aanbod van CanalDigitaal.
    Deze set bestaat uit de CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Xsarius i-GO HD1 CICD en de Travelsat UFO. De Travelsat UFO is een unieke satelliet schotel. De Travelsat schotel is handmatig eenvoudig uit te richten en beschikt over een geïntegreerde universele LNB. Ook de vereiste Mediaguard module met hoofd CanalDigitaal smartcard, satfinder set en twintig meter coax kabel zijn inbegrepen.
  Travelsat Campingset
  • Xsarius i-GO CICD edition • Mediaguard module
  • CanalDigitaal hoofd smartcard • Travelsat UFO
  • 20M Coax kabel • Satfinderset
   
  Xsarius i-GO CICD edition Xsarius i-GO CICD edition De Xsarius i-GO HD1 beschikt over een 12 volts aansluiting waardoor deze digitale satelliet ontvanger ideaal is voor gebruik in uw caravan, camper of boot. De i-GO HD is ook voor thuis een uitstekende ontvanger met sublieme Full HD(1080p) beeldkwaliteit en uitgebreide mogelijkheden. De nieuwe Xsarius I-GO HD1 CICD editie is officieel gecertificeerd door CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Hierdoor is in combinatie met een originele Mediaguard module kijkplezier verzekerd. De benodigde mediaguard module is inbegrepen. Canaldigitaal & TV Vlaanderen gecertificeerd
  Mediaguard Mediaguard module + CanalDigitaal hoofd smartcard De door Canaldigitaal, TV Vlaanderen en TéléSAT gecertificeerde Mediaguard Module leest uw smartcard probleemloos uit. U kunt de mediaguard module plaatsen in het CI slot van de Xsarius i-GO CICD. Alleen in combinatie met de mediaguard is correct ontvangst van het zender aanbod door CanalDigitaal gegarandeerd. De extra CanalDigitaal smartcard kan geactiveerd worden via het internet en dient in de Mediaguard module geplaatst te worden.
  Travelsat UFO Travelsat UFO (60CM) De TravelSat UFO is een uniek, eenvoudig uit te richten, handmatig systeem. Jarenlang onderzoek heeft geresulteerd in de nieuwste techniek. De speciale constructie met de geïntegreerde universele LNB zorgt voor een optimale ontvangst op camper of caravan. De TravelSat UFO is een 60 cm dubbelreflector schotelantenne en heeft door zijn aërodynamische vormgeving een geringe windlast. Eenvoudige bediening: De TravelSat UFO is met behulp van de bijbehorende aluminium inbouw schuifmast traploos instelbaar. Op de bijgeleverde sticker staan alle juiste elevatiehoeken voor Europa aangegeven, deze corresponderen met de op de inbouw mast aangegeven graden instellingen.
  Satfinder Satfinder set Meetapparatuur set voor het uitrichten van de schotel. Inhoud set: Satfinder Kompas, Adapter voor mobiele stroomverzorging, Coaxkabel, Gebruiksaanwijzing, Geschikt voor digitale ontvangst

 • € 539,00
 • In Stock