Vrachtwagen Complete TV Set
 • De “Vrachtwagen televisie” set is door Astrasat speciaal samengesteld voor de vrachtwagen chauffeur. Deze set is ideaal voor gebruik in de vrachtwagen. Als vrachtwagen chauffeur zit je veel op de weg. Maar je bent ook verplicht om je rust te nemen. Tijdens de rust momenten is het prettig wanneer men zich kan ontspannen met de televisiezenders van thuis.Ondanks de benaming van dit product is deze set ook zeer geschikt voor op de camping.
  De CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Xsarius i-GO CICD edition wordt met een extern infrarood oog en een bracket geleverd. Hierdoor is de digitale ontvanger volledig weg te werken op een ergonomische plek in de vrachtwagen. Deze Full HD ontvanger is ideaal voor gebruik in een voertuig ook vanwege de 12V aansluiting waarmee de ontvanger van stroom kan worden voorzien. De ontvanger is echter ook zeer geschikt voor thuisgebruik. De Megasat Satmaster Pro maakt eveneens onderdeel uit van de "Vrachtwagen televisie set". Deze schotel is namelijk compact en gemakkelijk te bevestigen op uw voertuig. De schotel is vol automatisch en vanuit uw vrachtwagen cabine te besturen. Verder is inbegrepen de benodigde Mediaguard module (inclusief CanalDigitaal extra smartcard) en 20 meter coax kabel.
  Inhoud van de vrachtwagen TV set
  • Xsarius i-GO CICD edition • Mediaguard module
  • CanalDigitaal extra smartcard • Extern infrarood oog
  • Bracket voor Xsarius i-GO • Megasat Satmaster Pro
  • 20M Coax kabel
  Xsarius i-GO CICD edition Xsarius i-GO CICD edition + Extern IR oog + Bracket De Xsarius i-GO HD1 beschikt over een 12 volts aansluiting waardoor deze digitale satelliet ontvanger ideaal is voor gebruik in uw caravan, camper of boot. De i-GO HD is ook voor thuis een uitstekende ontvanger met sublieme Full HD(1080p) beeldkwaliteit en uitgebreide mogelijkheden. De nieuwe Xsarius I-GO HD1 CICD editie is officieel gecertificeerd door CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Hierdoor is in combinatie met een originele Mediaguard module kijkplezier verzekerd. De benodigde mediaguard module is inbegrepen. Canaldigitaal & TV Vlaanderen gecertificeerd
  Mediaguard Mediaguard module + Extra CanalDigitaal smartcard De door Canaldigitaal, TV Vlaanderen en TéléSAT gecertificeerde Mediaguard Module leest uw smartcard probleemloos uit. U kunt de mediaguard module plaatsen in het CI slot van de Xsarius i-GO CICD. Alleen in combinatie met de mediaguard is correct ontvangst van het zender aanbod door CanalDigitaal gegarandeerd. De extra CanalDigitaal smartcard kan geactiveerd worden via het internet en dient in de Mediaguard module geplaatst te worden.
  Satmaster Pro Megasat Satmaster Pro De Megasat Satmaster Professional is een automatische zelfzoekende schotel met een diameter van 46 cm. 15 satelliet posities (waaronder Astra 1 en 3) zijn voorgeprogrammeerd waardoor de schotel zichzelf snel weet uit te richten. De Megasat Satmaster Professional is zéér eenvoudig te bedienen. Selecteer de satelliet naar keuze en de schotel richt zich geheel zelfstandig uit. Mede hierdoor is de satellietschotel ideaal voor op de camping, caravan of boot. De schotel is verplaatsbaar en vast te zetten door middel van zuignappen en hendels. De Pro versie wordt geleverd met een afstandsbediening waardoor bediening niet direct op de schotel wordt uitgevoerd maar op afstand. De schotel weegt ongeveer 7kg en werkt op 12 V DC met minder dan 1Amp. De set wordt geleverd inclusief aansluit snoeren voor 12 Volt en 5 meter coax mits deze bij de voedingsbron t.w. de ontvanger plaatst. Als de ontvanger op een andere plek wordt geplaatst bijv. een vaste plek in de caravan dan kan men deze met de apart geleverde 10 meter coax kabel aansluiten.

  Wij geven u graag aanvullend advies over de installatie van digitale televisie in uw vrachtwagen.


 • € 1.059,00
 • In Stock